

A Makoládé bonbon ötletgazdájaként ezzel a termékkel sikerült megvalósítani régi álmomat, és egy olyan makói édességet megalkotni, amely a maga nemében és nevében egyedülálló a város életében. A Makoládé arculatának megtervezésében a Hagymatikum kupolájának és a vöröshagyma külső megjelenési formájának sziluettjét vettük figyelembe. Tervezője Oláh Eleonóra. A kézműves bonbon gyártója: Papp Róbert makói cukrász, aki marcipánba ágyazott fahéjas aszalt szilával, étcsokoládéban megmártott és pörkölt dióval megszórt különleges, finom bonbont alkotott. Háromféle kiszerelésben készül: nagydoboz 120 gr-os, közepes 60 gr-os és a kicsi 20 gr-os. A csomagolást kivitelező dizájner: Fritschné Ács Andrea, forgalmazó: Berényiné Joó Erzsébet. Így született meg Makó új íze a Makoládé bonbon, amely az első perctől kezdve nagy sikert aratott a turisták körében. Nem véletlen került a csomagolásra reklámunk szövege: Fürdőzzünk az ízekben és a makói élményeit vigye haza Makoládéban! Ez a különleges, egyedi (sehol máshol nem létező) kézműves, reprezentatív megjelenésű, kifejezetten makói ajándék, édes turisztikai termékkülönlegesség